Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γκίκας:”Πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Κύμη”

Γκίκας:”Πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Κύμη”

gikas promitheas

Ο Νίκος Γκίκας μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Προμηθέα,κόντρα στην Κύμη για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Κύμη, η οποία προέρχεται και από δυο συνεχόμενες μεγάλες νίκες, με τον ΠΑΟΚ στην έδρα της και με τον Γυμναστικό Φάρο στην Λάρισα.

Η Κύμη ξέρει πολύ καλά το πώς να πηγαίνει τα παιχνίδια που δίνει στην έδρα της σε εκείνον τον ρυθμό που την βολεύει. Μάλιστα, ειδικά στο σπίτι της παίζει πάντα για τη νίκη, ανεξαρτήτως με το ποια ομάδα είναι ο αντίπαλός της.

Εμείς προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα χωρίς δυο βασικά στελέχη μας, τον Μοχάμεντ Φαγιέ και τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ δεν θα έχουμε πλέον μαζί μας και τον Τουρέ Μάρι. Παρόλα αυτά, όσοι παίκτες είμαστε διαθέσιμοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι είναι κομβικό και για τις δυο ομάδες και θεωρώ ότι θα κρίνει πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά την πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος, ενδεχομένως και για λίγο πιο ψηλά. Άλλωστε, η Κύμη είναι μια ομάδα που κοιτάζει ψηλά και γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40΄ του αγώνα, ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή μας, Μάκη Γιατρά. Θέλουμε τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να την κατακτήσουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…