Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γκίκας:”Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί”

Γκίκας:”Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί”

gikas promitheas

Ο Νίκος Γκίκας μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Προμηθέα,κόντρα στο Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και απηύθυνε κάλεσμα στο κόσμο της Πάτρας να του στηρίξει.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ του 2019 αποτελούν για την ώρα παρελθόν και η επιστροφή μας στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Stoiximan.gr Basket League γίνεται με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό των 6 πρωταθλημάτων Ευρώπης και των 35 πρωταθλημάτων Ελλάδας.

Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης, διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα ρυθμού, που βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και εμείς. Σημαντικό ρόλο θεωρώ ότι θα παίξει και το μακρινό σουτ, αλλά και η πιθανή κούραση του αντιπάλου μας από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα που προηγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

Εμείς σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό τόσο για εμάς τους ίδιους, όσο και για τον κόσμο μας, που αποτελεί τον 6ο παίκτη του Προμηθέα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία στην βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα. Επίσης, είναι κίνητρο για κάθε παίκτη να παίζει κόντρα στους καλύτερους.

Απευθύνω, λοιπόν, και εγώ με την σειρά μου κάλεσμα στους φίλους του μπάσκετ να δώσουν «παρών» την Κυριακή στις 6.30μ.μ. στο «Τόφαλος» σε ένα παιχνίδι-γιορτή, όπως είναι, άλλωστε, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Προμηθέα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…