Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Γιαννακόπουλος:”Nα κρατήσουμε την απόδοση μας σε υψηλό επίπεδο”

Γιαννακόπουλος:”Nα κρατήσουμε την απόδοση μας σε υψηλό επίπεδο”

aek 3

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Λαύριο,κόντρα στον Κόροιβο για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Στη Ρόδο, η ομάδα πέτυχε μια δύσκολη και σημαντική νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως ο Κολοσσός, που μας επιτρέπει να μείνουμε στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα με ένα ακόμη σημαντικό «διπλό». Τέτοια αποτελέσματα φτιάχνουν τον χαρακτήρα μιας ομάδας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Μια ομάδα που παίζει “αμερικανικό” μπάσκετ με γρήγορο ρυθμό και είναι πάντα επικίνδυνη, τόσο στην έδρα της, όσο και εκτός έδρας.

Δε θα πρέπει επ ουδενί να εφησυχάσουμε και απαιτείται να κρατήσουμε την απόδοση μας σε υψηλό επίπεδο, ώστε να πάρουμε τη νίκη γιατί εκτός των άλλων ακολουθούν δυο πολύ δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις, κόντρα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο.

Γι’ άλλη μια φορά καλούμε τον κόσμο μας να μας βοηθήσει για να κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα παραπάνω, ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας! Γεμίστε το γήπεδο και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…