Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Γιαννακόπουλος:”Καλύτεροι σε όλους τους τομείς”

Γιαννακόπουλος:”Καλύτεροι σε όλους τους τομείς”

aek 3

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Λαυρίου,κόντρα στον Κολοσσό για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο. Αφενός μεν, σημαντική, αφετέρου δε τυχερή αφού κρίθηκε στην τελευταία φάση και όπως νικήσαμε έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει.

Η αλήθεια είναι πως ήμασταν κατώτεροι των προηγούμενων εμφανίσεων μας στην έδρα μας κι αυτό φάνηκε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπου στο μεγαλύτερο διάστημα επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να έχουν τον έλεγχο και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και πάρα πολύ δύσκολο με αντίπαλο τον Κολοσσό. Σε μια έδρα που έχουμε καλή παράδοση αλλά απέναντι μας βρίσκουμε μια σταθερά καλή και δυνατή ομάδα της κατηγορίας.

Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό θα πρέπει να δείξουμε ένα πρόσωπο πολύ καλύτερο απ’αυτό των τελευταίων παιχνιδιών. Για να καταφέρουμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι και να έχουμε πιθανότητες για το διπλό, το οποίο θα μας σταθεροποιήσει στην πρώτη τετράδα, θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Όχι μόνο αύριο αλλά ενόψει όλων των πολύ δύσκολων αγώνων που έπονται για την ολοκλήρωση της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…