Κεντρική Basket League Άρης Φλιώνης: “Επιτακτική η ανάγκη η νίκη”

Φλιώνης: “Επιτακτική η ανάγκη η νίκη”

dimitris flionis aris

Ο Δημήτρης Φλιώνης μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Άρη,κόντρα στον Προμηθέα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα στον Προμηθέα, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από τον ΠΑΟΚ, όσο κι αν μας πόνεσε ο τρόπος που ήρθε στο τέλος. Για μας είναι επιτακτική η ανάγκη για τη νίκη στον αγώνα αυτόν.

Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα.

Προσπάθησα να μάθω και να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από τον κόουτς Γιαννάκη και τον ευχαριστώ εκ μέρους όλων των παιδιών για όσα προσέφερε στο μπασκετικό και όχι μόνο κομμάτι στην ομάδα και σε εμάς προσωπικά . Αυτές οι αλλαγές είναι μέρος του αθλητισμού και η ομάδα έχει νέο προπονητή πλέον, τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος έχει εργαστεί ξανά στον Άρη και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…