Κεντρική Γ' Εθνική “Φαβορί για τον τίτλο ο Οίακας”

“Φαβορί για τον τίτλο ο Οίακας”

filipos rokanas esperos

“Δεν έχουμε εξασφαλίσει 100% την παραμονή μας, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε καμία περίπτωση και πρέπει να παλέψουμε τα επόμενα παιχνίδια όπως και τα προηγούμενα! Σε μια τόσο αμφίρροπη κατηγορία δεν μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο…Εμείς κοιτάμε μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε και παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι”! Αυτά τόνισε ο Φίλιππος Ροκανάς σχολιάζοντας την πορεία του Έσπερου ΑΟΠΑ στο πρωτάθλημα, τον απολογισμό των 10 νικών στις 17 αγωνιστικές, που έχει φέρει την ομάδα ισόβαθμη στην 6η θέση με τα Μελίσσια.

-Τι σημαίνει το 4 στα 4 στο ξεκίνημα του β’ γύρου;

“Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, γιατί και στον α’ γύρο στα αντίστοιχα παιχνίδια είχαμε 4 στα 4, αλλά στη συνέχεια είχαμε 0 στα 4. Πιστεύω λοιπόν ότι έχουμε πάρει το μάθημα μας από τον α’ γύρο και στα επόμενα 4 παιχνίδια θα παίξουμε ακόμα πιο δυνατά για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί”.

-Το πρώτο από τα επόμενα παιχνίδια είναι αυτό με τον πρωτοπόρο Οίακα, του Μιχάλη Πελεκάνου, το σχόλιό σου;

“Είναι ένα παρά πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική και πλήρη ομάδα. Δεν υστερεί σε καμία θέση και επιπλέον διαθέτει αναμφίβολα τον καλύτερο παίκτη της κατηγορίας! Αυτό δεν μας φοβίζει ίσα-ίσα μας δημιουργεί ένα έξτρα κίνητρο για να δούμε και σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και κατά ποσό μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες”.

-Ποια τα προγνωστικά σου στη μάχη του τίτλου και της παραμονής;

“Όσον αφορά την παραμονή δεν μπορώ να κάνω προγνωστικά γιατί όλες οι ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες βαθμολογικές θέσεις είναι δυνατές και είναι ικανές για εκπλήξεις. Για παράδειγμα η ΕΑΠ, η οποία νίκησε τα Μελίσσια την προηγούμενη αγωνιστική. Και ας μην ξεχνάμε ότι μια ομάδα που παίζει για να σώσει την κατηγορία είναι ίσως πιο επικίνδυνη από μια ομάδα που θέλει να ανεβεί κατηγορία! Για τον τίτλο φαβορί θεωρώ τον Οίακα Ναυπλίου , αλλά Γλαύκος και Ίλιον είναι εξίσου δυνατές ομάδες και θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση”.

-Στα τελευταία παιχνίδια ο ρόλος και ο χρόνος σου στην ομάδα έχουν αυξηθεί, ο στόχος σου;

“Ο στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ και αυτό δεν μεταφράζεται πάντα σε χρόνο συμμετοχής και πόντους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…