Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έτοιμος για το ντέρμπι”

“Έτοιμος για το ντέρμπι”

bobby brown

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μπόμπι Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ πριν το ντέμρπι τόνισε ότι είναι έτοιμος για τη “μάχη” στο “Νίκος Γκάλης“, ενώ χαρακτήρισε παίκτη κλειδί τον Κέι Σι Ρίβερς.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι έτοιμος για το ντεμπούτο στο “Νίκος Γκάλης”: “Ναι, είμαι. Κάναμε καλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Οι παίκτες και οι προπονητές με βοηθούν για τα συστήματα. Είχαμε καλή εβδομάδα. Νιώθω πως είμαι καλά προετοιμασμένος για αύριο”.

Για το τι του έχουν πει οι συμπαίκτες του για το ντέρμπι: “Προφανώς, έχω δει πολλά ματς στην τηλεόραση και όταν έπαιζα στον Άρη. Έχω δει την ατμόσφαιρα, αλλά δεν έχω παίξει σε τέτοιο ματς. Μου είπαν τι να περιμένω. Έχω παίξει σε τέτοια γήπεδα, με τόσο κόσμο. Πιστεύω μπορώ να προετοιμαστώ και να είμαι έτοιμος”.

Για το αν ο Κέι Σι Ρίβερς είναι ένας παίκτης, που μπορεί να κρίνει το ματς: “Ναι, σίγουρα. Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά, τον βλέπω εδώ και καιρό στην Euroleague. Είναι παίκτης – κλειδί, που έρχεται από τον πάγκο. Είναι εξαιρετικός σουτέρ, ολοκληρωμένος παίκτης”.

Για όσα είπε με τον Μάικ Τζέιμς: “Μιλάμε κάθε μέρα, στέλνουμε μηνύματα. Θέλω να παίξω απέναντί του. Παίζουμε συχνά αντίπαλοι. Έχουμε τις “μάχες” μας. Θα έχει πλάκα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …