Κεντρική Διεθνή Επεισοδιακό παιχνίδι και διπλό για Μούρθια

Επεισοδιακό παιχνίδι και διπλό για Μούρθια

moyrthia kentriki

Ύστερα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι, καθώς δεν είχε μόνο μπάσκετ, η Μούρθια έκανε σπουδαίο βήμα πρόκρισης στο Final 4 του Champions league, νικώντας την Καρσίγιακα με 79-65.

Η Μούρθια ήταν καλύτερη, καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας το πάνω χέρι από την αρχή του αγώνα. Λίγο έλειψε πάντως ο προημιτελικός να τιναχθεί στον αέρα, καθώς 3 λεπτά πριν την λήξη του,  ένας οπαδός των γηπεδούχων έσπρωξε τον Ρόχας των νικητών, μετά από ένα σκληρό φάουλ που έκανε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, την έντονη αντίδραση του Ισπανού παίκτη, ο οποίος απάντησε στον “θύτη” του, αλλά και στην κερκίδα γενικότερα, με αυτήν να απαντάει με ρίψεις αντικειμένων, λίγο αργότερα πάντως ο παίκτης αποβλήθηκε, με τον αγώνα να διακόπτεται για πάνω από μια ώρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αουγκούστο Λίμα, με τους 24 πόντους που πέτυχε ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού, ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Τζόουνς, με 16 πόντους.

Η ισπανική ομάδα πλέον, έχει το δικαίωμα να χάσει ακόμα και με 13 πόντους διαφορά, για να προκριθεί στο Final 4 του Champions League.

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 30-49, 51-63, 65-79

ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (Τριφούνοβιτς): Άλεν 8 (1), Μπάνιτς 6, Τζόουνς 16 (3), Κένεντι 13 (1), Ουγκιουρλού 6, Γκιουλασλάν 3 (1), Τουρέν 2, Γουότερς, Γουντ 11 (3)

ΜΟΥΡΘΙΑ (Ναβάρο): Ντέλια 4, Κλουφ 6 (1), Λίμα 24 (11/14 δίποντα, 7 ριμπάουντ), Όλεσον 6, Ρόχας 3 (1), Μπενίτε 3 (1), Χάνα 9 (3), Σόκο 14 (5/5 δίποντα), Ουρτασούν 5 (1)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…