Κεντρική Ελλάδα Camp Ένας Hall of Famer coach έρχεται στην Ελλάδα

Ένας Hall of Famer coach έρχεται στην Ελλάδα

hoop camp

Η Ελλάδα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αποτελεί μπασκετική δεξαμενή για τον κόσμο, καθώς έχει το know how για να παράγει αθλητές. Το Hoop Camp πιστό στις αρχές του να παρέχει πάντα την καλύτερη αθλητική κι εκπαιδευτική καθοδήγηση στους μαθητές/αθλητές που το εμπιστεύονται, δίνει μία μοναδική ευκαιρία σε όλους τους παίκτες ηλικίας 12 έως 18 ετών να προπονηθούν υπό τις οδηγίες ενός «θρύλου» του Αμερικάνικου μπάσκετ! Από τις 11 έως τις 14 Απριλίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Deree (American College of Greece) το Hoop Camp διοργανώνει το «BOB HURLEY’S SKILLS CAMP» και καλεί όσους θέλουν να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία σε ένα προπονητικό πρόγραμμα επιπέδου NCAA, το οποίο θα είναι υπό την καθοδήγηση δύο εμβληματικών μορφών της Αμερικάνικης καλαθοσφαίρισης.

hoop camp 2

Για πρώτη φορά στα αθλητικά χρονικά της Ελλάδας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του coach BOB HURLEY, (Βραβείο ESPY Καλύτερου προπονητή, Naismith Boy’s High School Coach of the Year), ο οποίος από το 2010 είναι μέλος του “Naismith Memorial Basketball Hall of Fame”.

Ο Bob Hurley ήταν προπονητής στο St. Antony από το 1972 μέχρι το 2017, έχοντας κατακτήσει 28 πρωταθλήματα Πολιτείας και 4 Εθνικά, ενώ έχει στείλει περισσότερους από 150 αθλητές με πλήρη υποτροφία σε Division I Κολέγια, ενώ έξι εξ αυτών έγιναν NBA draft picks πρώτου γύρου. Οι προσωπικές διακρίσεις για τον ίδιο είναι εξίσου πολλές, καθώς έχει ανακηρυχτεί τρεις φορές USA Today National Coach of the Year, ενώ είναι μόλις ο τρίτος high school coach που γίνεται μέλος του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame!

hoop camp 3

Οι… εκπλήξεις, όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς στις εγκαταστάσεις του Deree θα βρεθεί και ο Πρόεδρος του Hoop Group, Mr. ROB KENNEDY, ο οποίος θα μιλήσει με τους παίκτες και τους γονείς για όσα πρέπει να κάνουν για να γίνει το όνειρο μίας αθλητικής υποτροφίας σε ένα Αμερικανικό Κολλέγιο πραγματικότητα. Η διαδικασία που ακολουθείται, μύθοι κι αλήθειες, μικρά μυστικά, συμβουλές κι απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο των ομιλιών του Προέδρου του Hoop Group που θα έχουν την μορφή mentoring για μικρούς και μεγάλους. Αξίζει να τονιστεί ότι το Hoop Group αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα college recruitment camp των ΗΠΑ και μεταξύ άλλων διοργανώνει το «Hoop Group Academic Elite», στο οποίο και φέτος (22-29/6) θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση με το Hoop Camp να θέτει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τα παιδιά του.

hoop camp 4

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του camp (11-14/4) όλοι οι συμμετέχοντες θα κάνουν 20 ώρες προπόνησης στα πρότυπα και τις απαιτήσεις του Κολεγιακού μπάσκετ, θα λάβουν εκπαιδευτική καθοδήγηση από τον Πρόεδρο του Hoop Group, Mr. Rob Kennedy, θα έχουν ωριαίο Σεμινάριο για τον τρόπο προσέγγισης των Κολεγίων και ανάλυση όσων χρειάζονται για την υποβολή αίτησης στις εισαγωγικές εξετάσεις στα Κολέγια των ΗΠΑ, ενώ θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μία αθλητική υποτροφία από το Hoop Camp College για το Deree-The American College of Greece και θα υπάρχει καθημερινά διαθέσιμο μεσημεριανό γεύμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: http://hoopcamp.gr/event/bob-hurley-skills-camp-athens-greece/

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…