Κεντρική Basket League Άρης Εν αναμονή… αποφάσεων για την στάση του Λάσκαρη

Εν αναμονή… αποφάσεων για την στάση του Λάσκαρη

laskaris

Ο Νίκος Λάσκαρης εξακολουθεί να μην δείχνει… πρόθυμος να βρεθεί λύση για την διάδοχη κατάσταση στην ΚΑΕ και η απάντησή του που είχε… ερωτήσεις για το πώς θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών, προφανώς δεν είναι κάτι που καλύπτει τον Α.Σ. και τους Αρειανούς επιχειρηματίες που του είχαν στείλει πληρεξούσιο. Η κατάσταση στους “κίτρινους” είναι πολύ άσχημη και αναμένεται να φανεί πώς θα “αντιδράσει” (και τι αποφάσεις θα παρθούν) στο εξής το στρατόπεδο των “κιτρίνων”, στη στάση που κρατά ο Λάσκαρης.

Πριν την απάντησή του η οποία ουσιαστικά είναι δίχως… ουσία, την Δευτέρα υπήρχαν σκέψεις για το θέμα της Διοίκησης Πρωτοδικείου (είναι κάτι που έχει συζητηθεί εδώ και πολύ καιρό) και να υπάρχουν πιέσεις προς τον Μάνο Λάσκαρη προκειμένου να παραιτηθεί για να προχωρήσει το συγκεκριμένο ζήτημα. Επίσης, στους κόλπους του Άρη έχει εκφραστεί και η άποψη να υπάρχουν νομικές ενέργειες κατά του Λάσκαρη για την κατάσταση που έχει φέρει ο ίδιος την ΚΑΕ αλλά και να πιεστεί η Πολιτεία για “βγουν” οι “κίτρινοι” από το αδιέξοδο.

Μένει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει από πλευράς Άρη και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις. Εκτός κι αν ο Λάσκαρης σταματήσει να… καθυστερεί και τελικά αποφασίσει να διευκολύνει τα πράγματα στο να προχωρήσει η διαδικασία μεταβίβασης μετοχών, με τον Παναγιώτη Καπάζογλου και Αρειανούς επιχειρηματίες να ενδιαφέρονται εδώ και καιρό για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ. Το δεδομένο είναι πως ό,τι κι αν συμβεί, θα πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χάνεται κι άλλος χρόνος…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…