Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Εκτός ο Ντένμον, αυτές είναι οι δωδεκάδες του ντέρμπι

Εκτός ο Ντένμον, αυτές είναι οι δωδεκάδες του ντέρμπι

denmon 1

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σε λίγη ώρα(21:15) στο κλειστό “Νίκος Γκάλης” για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πριν από λίγο βγήκαν και οι δωδεκάδες των δύο ομάδων,με τις οποίες οι δύο προπονητές θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι.

Στην δωδεκάδα του Παναθηναϊκού συμπεριελήφθησαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν όπως και οι Ματ Λοτζέσκι και Κένι Γκάμπριελ οι οποίοι επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους.Αντίθετα,οι Μάρκους Ντένμον,Ντίνος Μήτογλου,Ζακ Όγκαστ και Γιώργος Καλαϊτζάκης δεν θα βρίσκονται στην 12αδα του “τριφυλλιού”.

Από την άλλη στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “ερυθρολεύκων”Μπόμπι Μπράουν και o Τιμ Τιλί. Αντίθετα, εκτός τελικής δωδεκάδας έμειναν οι Γιώργος Μπόγρης,Κάιλ ΟυίλτζερΒασίλης Τολιόπουλος και Νίκος Αρσενόπουλος.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες του “ντέρμπι”:

Παναθηναϊκό Superfoods (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον, Ρίβερς, Τζέιμς, Πέιν, Παππάς, Γκιστ, Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους, Γκάμπριελ, Λοτζέσκι, Καλάθης, Αντετοκούνμπο.

Ολυμπιακός (Γιάννης Σφαιρόπουλος): ΜακΛίν, Μπράουν, Παπαπέτρου, Σπανούλης, Μιλουτίνοφ, Στρέλνιεκς, Τιλί, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Ρόμπερτς, Τόμπσον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…