Κεντρική Basket League Άρης Απόφαση μέχρι την Παρασκευή, το Λαύριο τάχθηκε… υπέρ Άρη

Απόφαση μέχρι την Παρασκευή, το Λαύριο τάχθηκε… υπέρ Άρη

aris kosmos

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Άρη στο ΑΣΕΑΔ, για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών. Από τους “κίτρινους” ανέπτυξαν τα επιχειρηματά τους για το ότι ήταν άδικη αυτή η ποινή και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την Παρασκευή θα προκύψει η απόφαση.

O Άρης εκπροσωπήθηκε από τους νομικούς Χριστοφορίδη και Γρόλλιο, μάρτυρας υπεράσπισης της ΚΑΕ ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης ενώ στο… πλευρό των “κιτρίνων” ήταν και το Λαύριο μέσω του νομικού τους εκπροσώπου (Άρης Λυχναράς) έτσι ώστε να “δείξει” πως όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν “δικαιολογούν” την ποινή των δύο αγωνιστικών.

Από τον Άρη (που είχαν ως “όπλο” τους την στάση που κράτησε το Λαύριο υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και την κατάθεση του Γιαννάκη) στην εκδίκαση ήθελαν να κάνουν σαφές πως δεν έγιναν επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα της καλαθόσφαιρας (με αυτή την απόφαση του αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, “ήρθε” η τιμωρία των δύο αγωνιστικών) ενώ υπήρχε οπτικοακουστικό υλικό από το στρατόπεδο των “κιτρίνων” για τον αγώνα με το Λαύριο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…