Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Είμαστε σαν οικογένεια στον Κολοσσό”

“Είμαστε σαν οικογένεια στον Κολοσσό”

marvin jones kolossos rodou

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στις τάξεις του Κολοσσού Ρόδου, όπως έκανε γνωστό ο Μάρβιν Τζόουνς. Ο Αμερικανός της ομάδας της Ρόδου σημείωσε ότι είναι σαν πραγματική οικογένεια, ενώ τόνισε ότι νοιώθει ευγνωμοσύνη που βρίσκεται στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο επίσημο σάιτ του Κολοσσού:

“Για εμένα είναι μια μεγάλη εμπειρία που ήρθα στην Ελλάδα και πραγματικά νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εδώ. Προσωπικός μου στόχος είναι να ανεβαίνω επίπεδο συνεχώς. Είμαι ρούκι και κάθε ημέρα προσπαθώ να πιέσω τον εαυτό μου και να βελτιώνομαι. Δεν ξέρω εάν στους αγώνες θα είμαι πρώτος σκόρερ ή ριμπάουντερ, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω την καλύτερή μου προσπάθεια και να δίνω όση ενέργεια έχω”.

Για τους φετινούς στόχους του Κολοσσού Ρόδου: “Στόχος όλων μας στην ομάδα είναι να πιέζουμε τους εαυτούς μας, να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Εγώ προσπαθώ να μάθω από τον κόουτς και όσα μου λέει”.

Για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας: “Κάθε ημέρα είμαστε όλοι μαζί και πιέζουμε τους εαυτούς μας για να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε έναν στόχο και παλεύουμε για να τον πετύχουμε, μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και τα παιχνίδια. Είμαστε σαν οικογένεια, καθώς διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις ο ένας με τον άλλον, χωρίς να υπάρχουν διαφωνίες”.

Για το νησί της Ρόδου: “Είναι ένα πανέμορφο μέρος. Κάθε Κυριακή, όταν συνήθως έχουμε ρεπό, κυκλοφορώ στο νησί και βλέπω πόσο όμορφο είναι. Έχει πολύ ωραία μέρη και ιστορικά, μου αρέσει πολύ να κοιτάω τη θάλασσα, ενώ και ο κόσμος είναι πολύ καλός και ζεστός. Πραγματικά είναι σαν ευλογία για εμένα που είμαι εδώ”.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (18/03, 17.00), για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League: “Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, αλλά δεν θα πρέπει να πάμε φόβο. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, που είναι κάτι που θέλουμε σε κάθε ματς. Το θέμα δεν είναι μόνο η επίθεση, αλλά θα πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όμως πάμε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε ό,τι μπορούμε. Τίποτα δεν είναι απίθανο εάν προσπαθήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…