Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Είχαμε και τύχη στο τέλος”

“Είχαμε και τύχη στο τέλος”

serelis

Το Λαύριο, αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στο Ρέθυμνο, κατάφερε να πάρει τη νίκη και όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, στο τέλος της αναμέτρησης είχαν και τη τύχη μαζί τους και μπόρεσαν να νικήσουν. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ακόμη ότι καθοριστικός στον αγώνα ήταν ο Μουρ.

Αναλυτικά:

“Το Ρέθυμνο σήμερα έκανε μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια και εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έλεγχε το παιχνίδι, φαινόταν ότι μπορούσε να ξεφύγει από εδώ με νίκη, πριν τον Μουρ, που θεωρώ ότι ήταν πολύ καθοριστικός.

Σήμερα πρέπει να μιλήσω για τον Κουζέλογλου νομίζω ότι αυτός ο παίκτης ο οποίος μπορεί να μην περίμενε και το Ρέθυμνο αλλά ίσως να μην το περιμέναμε και εμείς τη σημερινή επιθετική ικανότητα του Γιάννη, μας βοήθησε πάρα πολύ. Έβαλε τις βολές που πήρε έβαλε 2 πάρα πολύ κρίσιμα σουτ, πήρε 6 ριμπάουντ, έκανε την αρχή χρειαζόμασταν και στην άμυνα και στην επίθεση όπου χρειαζόταν  ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε την άμυνα του Ρεθύμνου για να μπορεί να βρει κάποιους χώρους παραπάνω και ο Μουρ ο οποίος το έκανε και ήταν καθοριστικός.

Στο τέλος όταν πηγαίνει το παιχνίδι σε μία επίθεση σε μία άμυνα παίζει ρόλο και η τύχη και εκεί ήμασταν λίγο περισσότερο τυχεροί γιατί δεν νομίζω ότι η άμυνα μας ήταν αυτή που έπρεπε να είναι στην τελευταία φάση στην επίθεση του Άμστρεντ αυτό που έχασε σχεδόν ένα λέι-απ . Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε το παιχνίδι και συγχαρητήρια στον κόουτς και καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …