Κεντρική Γ' Εθνική “Εφικτός στόχος η άνοδος”

“Εφικτός στόχος η άνοδος”

andreas oikonomopoulos

Ο Ανδρέας Οικονομόπουλος ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στην Αχαγιά στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Αιγίου. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής πέτυχε 2/2 βολές 3” πριν τη λήξη και έδωσε στην ομάδα του μία σημαντική νίκη. Ο παίκτης της Αχαγιάς σημείωσε ότι αυτή η νίκη τους δίνει ψυχολογία, ενώ ανέφερε ότι η άνοδος είναι εφικτός στόχος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Όταν πήγα στις βολές με βοήθησε το γεγονός ότι προ τριετίας είχε γίνει ακριβώς το ίδιο. Τότε έπαιζα στον Έσπερο, ήταν τη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα. Είχα δύο βολές σε τρία δευτερόλεπτα για τη λήξη και ενώ ήμασταν έναν πόντο πίσω ευστόχησα και στις δύο και κερδίσαμε. Ίδιο γήπεδο, ίδια ομάδα, οπότε ένιωσα κάπως οικεία. Στόχος ήταν να βάλω έστω τη μία γιατί οι Γκόβας, Μαναβόπουλος, Φωτίου είχαν αποβληθεί με πέντε φάουλ και θα είχαμε πλεονέκτημα στην παράταση με μοναδικό έμπειρο παίκτη τον Γκιζογιαννη, που ήταν σαφώς κουρασμένος.

Θεωρώ ότι είναι μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες όπως αυτή του Αιγίου, διότι μάς κρατά στην πρώτη τετράδα και μας βοηθά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι μια νίκη που φτιάχνεις χαρακτήρα και μαθαίνεις για τα επόμενα παιχνίδια. Η άνοδος αυτή τη στιγμή θεωρείται εφικτός στόχος. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν κάνουμε όνειρα, αν είναι να έρθει κάτι θα έρθει”.

Για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας: “Είναι τοπικό ντέρμπι, η ΕΑΠ παλεύει κάθε αγωνιστική, είναι μια αξιόλογη ομάδα που τη χαρακτηρίζει το ότι μάχεται και δεν τα παρατάει ποτέ. Πιστεύω πως ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο. Εμείς τον θέλουμε δίπλα μας, προσπαθούμε κάθε Κυριακή να τους κάνουμε χαρούμενους και μας βοηθάνε όταν έρχονται να μας στηρίξουν». Οι δύο αντίπαλοι είχαν συναντηθεί στην Κάτω Αχαΐα και πριν από περίπου δύο χρόνια, με τον έμπειρο σέντερ να καταλήγει: «Το θυμάμαι το ματς αυτό, πριν δύο περίπου χρόνια, ήταν κατάμεστο το γήπεδο με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…