Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Έχω αμφιβολίες για κάποια σφυρίγματα”

“Έχω αμφιβολίες για κάποια σφυρίγματα”

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Νίκος Βετούλας μετά την ήττα του Ρεθύμνου από το Λαύριο. Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη τύπου ανέφερε ότι είχε αμφιβολίες για κάποια σφυρίγματα των διαιτητών, ειδικά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη, θεωρώ ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ιδίως στα τελευταία λεπτά όποιος και να το κέρδισε θα ήταν δίκαιο, αν και άποψη μου είναι πως στη μεγαλύτερη χρονική διάρκεια είχαμε εμείς τον έλεγχο του παιχνιδιού. Καθοριστικό σημείο στο τέλος ήταν οι πόντοι του Μουρ. Όταν περάσαμε είχαμε και διαφορές 7-8 πόντων, θεωρώ ότι μπορεί και να κάνω και λάθος ήταν τα φάουλ 5 κατά μας και 1 υπέρ μας τη στιγμή που το Λαύριο πίεζε σε όλο το γήπεδο, και με παίχτες που έχουν ικανότητα.

Αλλά όταν το παιχνίδι φτάνει στον πόντο η γηπεδούχος ομάδα έχει πλεονέκτημα, όπως και αμφιβολία έχω και για ένα σφύριγμα στον αιφνιδιασμό αν ήταν ή όχι αντιαθλητικό. Μπορεί να κάνω λάθος γιατί συνήθως μπορεί να τα βλέπω έτσι όπως θέλω εγώ αλλά πιστεύω πως ήταν ο ορισμός. Ερχόμαστε από τρίτο παιχνίδι που χάνουμε στη λεπτομέρεια. Θεωρώ ότι παίζουμε καλά σε σχέση με τις δυνατότητες που έχουμε και είμαστε ανταγωνιστικοί  με ομάδες όπως το Λαύριο που κάνει μία φανταστική χρονιά ή η ΑΕΚ. Άλλες φορές χάνουμε από δικά μας λάθη άλλες όχι. Συγχαρητήρια στον κόουτς εύχομαι να πετύχουν τους στόχους που θέλουνε, καλή συνέχεια και για μας εύχομαι να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…