Κεντρική Elite League Δεσποτάκης: “Ώρα και για εκτός έδρας υπερβάσεις”

Δεσποτάκης: “Ώρα και για εκτός έδρας υπερβάσεις”

Δεσποτάκης

Στην ανάγκη του Αρκαδικού για νίκες και μακριά από την Τρίπολη στάθηκε ο Μάριος Δεσποτάκης, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Παπάγου, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο coach Δεσποτάκης:

Για τα δύο πρόσωπα του Αρκαδικού στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια: ‘’Πραγματικά παρουσιάζουμε δύο πρόσωπα. Ίσως εκτός έδρας να αντιμετωπίζουμε υποσυνείδητα τα παιχνίδια. Έτσι όπως εξελίσσεται όμως η κατάσταση θα πρέπει για να πετύχουμε τον στόχο μας να κάνουμε και εκτός έδρας υπερβάσεις και αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια να δουλέψουμε και να το διορθώσουμε’’.

Για την πίστη της ομάδας για την νίκη: ‘’Τα παιδιά ‘’πολεμάνε’’ και είναι σίγουρο. Όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στην προπόνηση όλα τα παιδιά ‘’μάχονται’’. Νομίζω φαινότανε ότι και στα σημεία που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ακόμα και με 8 πόντους η ομάδα έβγαζε ενέργεια και κατάφερε και γύρισε τον αγώνα και τελικά τον κέρδισε’’.

Για τον κόσμο: ‘’Ο κόσμος βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα. Βρίσκομαι στην Τρίπολη 2, 5 μήνες και πραγματικά οι φίλαθλοι μας είναι ο έκτος μας παίκτης. Το γεγονός αυτό δεν το βλέπω μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και στην καθημερινότητα έξω στην πόλη με ανθρώπους που νοιάζονται και ενδιαφέρονται να μάθουν πράγματα και πιστεύουν ότι θα τα καταφέρει. Η Τρίπολη είναι μπασκετική πόλη και φαίνεται τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου’’.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…