Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν υπάρχει σύγχυση στην ομάδα από τις προσθήκες”

“Δεν υπάρχει σύγχυση στην ομάδα από τις προσθήκες”

gist

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία πολύ δύσκολη “μάχη” με τη Ρεάλ Μαδρίτης και όπως δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ, λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Ισπανία, οι παίκτες του “τριφυλλιού” πρέπει να δείξουν χαρακτήρα. Ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε ακόμη ότι δεν υπάρχει σύγχυση στην ομάδα, από τις προσθήκες του Τζέιμς και του Πέιν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για τον χαρακτήρα που καλείται να δείξει η ομάδα του: “Είμαστε έτοιμοι. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα, η δεύτερη καλύτερη λίγκα του κόσμου, παίζουμε με τους καλύτερους. Απομένουν έξι ματς, έχουμε χρόνο, αλλά αυτή είναι η στιγμή να δείξουμε τον χαρακτήρα μας, να τα δώσουμε όλα!”.

Για τις εκτός έδρας εμφανίσεις: “Έχεις τα πάνω και τα κάτω σε μία σεζόν. Αυτή την στιγμή είμαστε λίγο στα κάτω, όμως είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να το αλλάξουμε, πρέπει να βάλουμε σε τάξη την κατάσταση, μπορούμε να το αλλάξουμε”.

Για το τι πρέπει να αλλάξει: “Σε αυτό το επίπεδο, αν χάσεις την συγκέντρωσή σου για λίγα λεπτά, το ματς αλλάζει. Όπως έγινε στη Χίμκι, μέσα σε 2 λεπτά το παιχνίδι είχε τελειώσει. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση 40 λεπτά εκτός έδρας, οι ομάδες παίζουν το καλύτερο δυνατό, τώρα που τελειώνει η κανονική διάρκεια”.

Για το αν υπάρχει θέμα σύγχυσης με τις προσθήκες: “Δεν υπάρχει σύγχυση. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Ο Τζέιμς ήταν και πέρυσι μαζί μας, όμως δεν είναι η ίδια ομάδα. Είναι περίοδος προσαρμογής για όλους. Πρέπει ο ίδιος να μάθει την ομάδα κι εμείς πώς να παίζουμε μαζί του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …