Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν ξέρω για το μέλλον μου”

“Δεν ξέρω για το μέλλον μου”

calathes 1

Το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται και όπως τόνισε ο ίδιος δεν ξέρει ακόμη για το μέλλον του. Ο παίκτης των “πρασίνων” μετά το ματς με τον Προμηθέα ανέφερε ακόμη ότι θα στηρίξει όποια απόφαση πάρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το μέλλον του: “Δεν ξέρω για το μέλλον μου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει στο τέλος της σεζόν και όλα είναι ανοικτά”.

Για τις μεταγραφές που έγιναν (Τζέιμς, Πέιν): “Ο πρόεδρος επενδύει πολλά χρήματα στην ομάδα. Έχει φέρει σπουδαίους παίκτες όπως ο Πέιν και ο Τζέιμς. Πλέον δεν έχουμε κάποια δικαιολογία. Δεν μπορούμε να λέμε ότι μας λείπει αυτός ο παίκτης ή ο άλλος”.

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα λόγω της κόντρας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την διοργανώτρια: “Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρωλίγκα. Ομως αν το αποφασίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που είναι αυτός που βάζει χρήματα με την οικογένειά του στην ομάδα κι έχει κάνει τόσα γι’ αυτήν, θα τον στηρίξω”.

Για την αντιμετώπιση των διαιτητών: “Δεν κοιτώ τι κάνουν οι διαιτητές. Το θέμα είναι με εμάς και τι κάνουμε στο παρκέ και πώς παίζεις στα 40 λεπτά. Αυτό κρίνει το παιχνίδι. Πιστεύω πως πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας πρώτα και μετά τους διαιτητές”.

Για το αν μπορούν τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός να βρεθούν μαζί στο Final-4: “Πιστεύω ναι. Παίζουν καλό μπάσκετ τη δεδομένη στιγμή, όπως κι εμείς. Θα είναι δύσκολο όμως αν δεν έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι καλό για την Ελλάδα και τον κόσμο να είμαι και οι δύο. Οπότε παίζουμε είναι μια μάχη κι ένας αγώνας που θέλεις να παίζεις”.

Για τον Σπανούλη: “Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Σπανούλη. Είναι εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας του. Ακόμα και στα 45 να φτάσει θα μπορεί να επηρεάζει το παιχνίδι με καταλυτικό τρόπο”.

Για το αν την επόμενη φορά θα μιλήσει στα ελληνικά: “Θα το προσπαθήσω να μάθω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…