Κεντρική Basket League Άρης “Δεν μπορούσα ν’ αρνηθώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου”

“Δεν μπορούσα ν’ αρνηθώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου”

papageorgiou 1

Ο Χάρης Παπαγεωργίου σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές του Άρη δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και “βγήκε” μπροστά, αφού αποδέχθηκε την πρόταση για την ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου.

Πλέον ο παλαίμαχος παίκτης των “κιτρινόμαυρων” θα έχει περάσει από όλα τα πόστα της ομάδας, στο παρελθόν υπήρξε από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία της ομάδας και από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του τίτλου (1979), ενώ κατέκτησε ακόμη τρία πρωταθλήματα(1982, 1983, 1985).

Την τριετία 1988-1991 ήταν team manager και πλέον θα βρεθεί και σε ηγετικό ρόλο στην διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη:

“Ο ΑΡΗΣ, η αγαπημένη μας ομάδα της οποίας η ιστορία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη νεότερη ιστορία της πόλης μας, βιώνει σήμερα μια δεινή κατάσταση. Έχοντας συνείδηση της προσφοράς του, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στον πολιτισμό και σε ολόκληρη την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, δέχτηκα σήμερα την πρόταση – πρόκληση από τους ανθρώπους της Κ.Α.Ε., να ηγηθώ της προσπάθειας επανεκκίνησης της ομάδας του μπάσκετ.

Με δεδομένο ότι είμαι στρατευμένος στην ΙΔΕΑ που λέγεται ΑΡΗΣ από τα νεανικά μου χρόνια, δεν μπορώ ν’ αρνηθώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου αυτήν την κρίσιμη στιγμή. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποδέχομαι την τιμητική πρόταση και υπόσχομαι στον ταλαιπωρημένο κόσμο του ΑΡΗ να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η ομάδα να βρεθεί εκεί όπου είναι η θέση της, εκεί που της αξίζει”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…