Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε”

“Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε”

Ολυμπιακός Ρεάλ

Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές και όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι. Ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν δικαίωμα να χαλαρώσουν και προσπαθούν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

“Πάντα ένα ταξίδι στην Ρωσία είναι δύσκολο. Όταν παίζεις εκτός έδρας με μία ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ, καταναλώνεις πολλή ενέργεια. Φάνηκε και σε άλλα παιχνίδια ότι τα παιχνίδια ακόμη παίζονται κι από τις αδιάφορες ομάδες. Η Εφές δεν διεκδικεί θέση στα πλέι οφ, αλλά όλοι θέλουν να τελειώσουν τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Διαθέτει εμπειρία, βλέπαμε το ρόστερ τους και είδαμε ότι σε όλες τις θέσεις έχουν πολύ καλούς παίκτες”.

Για το αν υπάρχει χαλάρωση: “Aκόμη δεν έχουμε πάρει μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας. Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε και προσπαθούμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά και να βελτιωνόμαστε παράλληλα”.

Για το αν περιμένει να μάθει τον αντίπαλο στα πλέι οφ: “Κι εμείς περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Έχουμε ακόμη όμως τρεις αγωνιστικές και είναι νωρίς. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι πολύ διαφορετικό, με άλλο ρυθμό και πίεση. Όποιος και να είναι αντίπαλος, τα πράγματα θα είναι δύσκολα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…