Κεντρική Β' Εθνική Δέλλιος: “Κοιτάζουμε όσο ψηλότερα γίνεται, όπως αρμόζει στον Πανερυθραϊκό”

Δέλλιος: “Κοιτάζουμε όσο ψηλότερα γίνεται, όπως αρμόζει στον Πανερυθραϊκό”

dellios

Ο Γιώργος Δέλλιος μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Πανερυθριακού, λέγοντας ότι η ομάδα κοιτάζει να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ τόνισε ότι, ο σύλλογος δεν έχει πρόβλημα, όποια και αν είναι η αντίπαλη έδρα ή αντίπαλος.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: “Για ακόμη μία φορά αποδείξαμε ποιοι είμαστε, όντας εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και απέναντι στον Διαγόρα, που είναι απ’ τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α2. Δείξαμε ότι δεν… καταλαβαίνουμε από έδρες και αντιπάλους, φτάνοντας κοντά σε μία πολύ μεγάλη νίκη. Η ήττα φυσικά δεν μας ευχαριστεί, αλλά δεν πτοούμαστε. Ήδη έχουμε αφήσει πίσω το ματς στο Αιγάλεω και προχωράμε στο επόμενο, που είναι και μία ευκαιρία, κατά τη γνώμη μου, να εδραιωθούμε για τα καλά στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αποδεικνύοντας ότι παρά το χαμηλό μας μπάτζετ είμαστε ικανοί να “χτυπήσουμε” τους πάντες και να πρωταγωνιστήσουμε σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα, όπως το φετινό!

Έχοντας, λοιπόν, πετύχει τον μεγάλο μας φετινό στόχο (την παραμονή στην Β’ Εθνική) και πατώντας γερά στα πόδια μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε όσο… ψηλότερα γίνεται, όπως αρμόζει άλλωστε στον Πανερυθραϊκό! Το οφείλουμε, εξάλλου, στη φανέλα μας και στην ιστορία μας. Παρ’ όλα αυτά, δεν… χάνουμε το μυαλό μας, ούτε θέτουμε μεγαλεπήβολους στόχους. Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι ένας: ο Φιλαθλητικός! Μετά την Κυριακή, ο επόμενος στόχος θα είναι η Μάνδρα, κ.ο.κ.. Βαδίζουμε παιχνίδι-παιχνίδι, όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Έτσι, καταφέραμε άλλωστε ό,τι έχουμε καταφέρει φέτος. Βήμα-βήμα… Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να έχουμε το κεφάλι χαμηλά, γιατί μόνο με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά μπορείς να πας μπροστά. Και αυτό εμείς φέτος το αποδεικνύουμε και με το… παραπάνω”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…