Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Χρονιά καριέρας για Παπαντωνίου

Χρονιά καριέρας για Παπαντωνίου

papantoniou

Ο ΓΛ Φάρος έκανε το σημαντικότερο βήμα για την παραμονή του στη Basket League. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου πήρε το διπλό στην έδρα των Τρικάλων, ανέβηκε στο 6-12 κι απέχει πάλι δύο νίκες από τον Πανιώνιο, με τον οποίο έχει πλεονέκτημα, μάλιστα, σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η νίκη στα Τρίκαλα έφερε την υπογραφή των δύο παικτών που έχουν βγάλει τις περισσότερες φορές τα κάστανα από τη φωτιά. Ο λόγος για τον Σάφτεναρ (19π.) και τον Παπαντωνίου (16π.), οι οποίοι βγήκαν μπροστά σ’ ακόμα ένα παιχνίδι.

Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πραγματοποιεί μέχρι στιγμής την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη Basket League. Ο 28χρονος άσος έχει αγωνιστεί και στα 18 παιχνίδια του ΓΛ Φάρου στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας 12,6 πόντους με 44% πίσω από τη γραμμή του τρίποντου (σ.σ. τα πηγαίνει καλύτερα πίσω από τη γραμμή των 6,75 παρά… μπροστά).

Παράλληλα, κατεβάσει σχεδόν 4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ μοιράζει 4,7 ασίστ σε σχεδόν 28 λεπτά συμμετοχής. Πρόκειται άλλωστε για τον τέταρτο καλύτερο πασέρ του πρωταθλήματος, πίσω από τους ασυναγώνιστους Νικ Καλάθη και Νίκο Γκίκα, αλλά και τον Μάικ Γκριν της ΑΕΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…