Κεντρική Elite League “Χωρίς άγχος στη Θεσσαλονίκη”

“Χωρίς άγχος στη Θεσσαλονίκη”

nikos tsoutsos ethnikos

Ο Εθνικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις από τότε που ανέλαβε τα ηνία του ο Σάββας Συμεωνίδης. Η ομάδα του Πειραιά “κυνηγάει” μία θέση στα πλέι οφ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και το Σάββατο (24/03, 17:00) θα επιχειρήσει να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ηρακλή.

Ο Νίκος Τσούτσος μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τόνισε ότι ο Εθνικός θα πάει και θα παίξει στη Θεσσαλονίκη χωρίς άγχος, ενώ σημείωσε ότι το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών, είναι καλό για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

“Ο Ηρακλής έχει μια πολύ καλή ομάδα, με καταξιωμένους παίκτες. Το γεγονός ότι έχει αλλάξει ο προπονητής τους δεν ξέρω πως μπορεί να τους έχει επηρεάσει, σίγουρα όμως θα υπάρχουν διαφορές στο παιχνίδι τους. Εμείς έχουμε κάνει το δικό μας σκάουτινγκ και θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε και να «χτυπήσουμε» τις αδυναμίες τους. Είναι ένα παιχνίδι που θα το αντιμετωπίσουμε χωρίς άγχος, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών σίγουρα είναι καλό για εμάς. Ωστόσο, για τους παίκτες του Ηρακλή μπορεί να λειτουργήσει και θετικά και αρνητικά. Από τη μία, δεν θα έχουν την ώθηση και το χειροκρότημα του κόσμου. Από την άλλη, δεν θα έχουν έξτρα πίεση και άγχος. Αυτό είναι κάτι που κάθε αθλητής και κάθε ομάδα το εισπράττει διαφορετικά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και ποιοι παράγοντες θα είναι τελικά καθοριστικοί για την έκβαση ενός αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας πλάνο και να παλέψουμε για το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…