Κεντρική Elite League Χατζηκυριακίδης: “Από εμάς εξαρτάται”

Χατζηκυριακίδης: “Από εμάς εξαρτάται”

leuteris

Ο Ηρακλής υπέστη δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα της Α2. Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ηττήθηκε κι από την Καστοριά, με τον τεχνικό του Γηραιού να τονίζει ότι το μόνο θετικό του αγώνα ήταν η παρουσία του Ουάσινγκτον.

“Είναι ένα ακόμη άσχημο παιχνίδι για εμάς, όπως εξελίχθηκε. Αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο τα λάθη στην άμυνα που μας κόστισαν, αλλά και η μεγάλη αστοχία στην επίθεση, αφού χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί, είναι φανερό ότι είμαστε σε μια δύσκολη καμπή, απ’ την οποία μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να «βγούμε». Σε τέτοια παιχνίδια όταν δεν είσαι καλός όλα τα άλλα πηγαίνουν επίσης στραβά. Είχαμε κακή διαιτησία, με πολλές βολές στους αντιπάλους στο β’ ημίχρονο, με 5 φάουλ απ’ το 3ο λεπτό κάθε δεκαλέπτου, με αποτέλεσμα να φοβόμαστε να παιξουμε άμυνα. Δεχθήκαμε κρίσιμα σουτ υπό πίεση στο τέλος της επίθεσης και αρκετά παιδιά δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα”, τόνισε αρχικά ο Χατζηκυριακίδης και πρόσθεσε:

“Το μόνο θετικό είναι ότι ο Ντάριους (σ.σ. Ουάσιγκτον) αρχίζει και πατάει καλύτερα στα πόδια του, ήταν καλός σήμερα, και ελπίζουμε να μας βοηθήσει στους επόμενους αγώνες. Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε και δε θα το βάλουμε κάτω, όμως επαναλαμβάνω από εμάς εξαρτάται να δείξουμε ότι έχουμε, πράγματι, δυνατότητες για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…