Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες”

“Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες”

tillie

Η Μάλαγα παίζει χωρίς πίεση και οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θέλουν να την πατήσουν, όπως την πάτησαν στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Κιμ Τιλί. Ο Γάλλος φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” σημείωσε ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί και ότι τέτοια ματς κρύβουν παγίδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Είμαστε έτοιμοι. Παίζουν χωρίς πίεση και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Φάνηκε στο ματς με την Μπαρτσελόνα όπου δεν είχε άγχος και χάσαμε, ευτυχώς τα καταφέραμε μετά με την Εφές. Πάντα αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Είναι μία επιθετική ομάδα, που παίζει πολύ στο πικ εν ρολ και σουτάρει πολύ καλά. Έχουν πρωταγωνιστή τον Νέντοβιτς τον οποίο πρέπει να περιορίσουμε, αλλά δεν είναι ο μοναδικός καλός τους παίκτης. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να παίξουμε καλή άμυνα, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή για να φτάσουμε στη νίκη”.

Για τις διαφορές που θα έχει ο Ολυμπιακός αν τερματίσει 2ος ή 3ος: “Είναι κάτι που δε μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν ξέρουμε ποιος θα τερματίσει 6ος και 7ος. Το βασικό, είναι είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Στα δύο ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται για να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε, αλλά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα πλέι οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Μπαρτσελόνα

Στη διάθεση του κόσμου από αύριο τα εισιτήρια με Μπερτσελόνα, ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. …