Κεντρική Basket League Λαύριο “Άθλος που φτάσαμε να υπερασπιστούμε τη διαφορά”

“Άθλος που φτάσαμε να υπερασπιστούμε τη διαφορά”

Το Λαύριο πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ στο μεγαλύτερο μέρος, αλλά στο τέλος κατάφερε να επιστρέψει και έφτασε κοντά στο να κρατήσει τη διαφορά της πρώτης αναμέτρησης. Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, χαρακτήρισε άθλο που έφτασαν να υπερασπιστούν τη διαφορά.

Αναλυτικά:

“Είναι δύσκολη μέρα, γιατί για 30 λεπτά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Αυτό οφείλεται και στην ΑΕΚ, που είναι έμπειρη ομάδα και παίζει και στην Ευρώπη. Βέβαια κι εμείς έπρεπε να είχαμε αντιδράσει καλύτερα, όπως κάναμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν γυρίσαμε την μπάλα, βγάλαμε άμυνες και γι’ αυτό περιορίσαμε τον αντίπαλο. Κάτι που δεν μου άρεσε ήταν τα 47-29 ριμπάουντ υπέρ της ΑΕΚ και ειδικότερα το πρώτο ημίχρονο, οπότε η ΑΕΚ είχε 26 κι εμείς 8. Όταν υπάρχει τέτοια διαφορά στα ριμπάουντ, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι παραπάνω. Το ότι διεκδικήσαμε τη διαφορά στο τέλος ήταν άθλος υπό αυτές τις συνθήκες.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν σκεφτήκαμε τίποτα άλλο από το πώς θα προστατεύσουμε την ομάδα. Να μην έχει αυτή την εικόνα. Να παίξει μπάσκετ σωστό”,

Για το αν έλειψε ένας ψηλός σήμερα: “Δεν μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο, γιατί αν μου περνούσε μετά από 20 αγώνες, θα σήμαινε ότι δεν ξέρω τι θέλω. Στον πρώτο γύρο παίξαμε με το ίδιο σχήμα και κερδίσαμε, άρα δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε άλλον ψηλό. ΑΕΚ και Λαύριο είναι δύό διαφορετικές ομάδες, οπότε αν η μία επικρατήσει της άλλης, η διαφορά μπορεί να πάει ψηλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Μουράτος: “Nα συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε την ποιότητα και την αξία μας”

Το Λαύριο υποδέχεται αύριο (27/02) τον Κολοσσό στην επανέναρξη της Basket League Μετά την …