Κεντρική Διεθνή Αποθέωσε Σπανούλη ο Γκρέιντζερ!

Αποθέωσε Σπανούλη ο Γκρέιντζερ!

jayson granger baskonia valencia

Ο Τζέισον Γκρέινζερ έσταξε… μέλι για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο γκαρντ της Μπασκόνια αποθέωσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είχε την τύχη να τον μαρκάρει στο πρώτο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα.

Απόσπασμα από το μπλογκ του Τζέισον Γκρέιντζερ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

“Ήταν πάντα ευχαρίστηση να παίζω κόντρα στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Αποτελεί έναν ακόμη λόγο για να κάνω ένα καλό παιχνίδι. Ο Σάρας ήταν ένας μεγάλος παίκτης με μεγάλο χαρακτήρα και το αποδεικνύει αυτό και ως προπονητής. Πιέζει την ομάδα του στο όριο. Αυτό το είδαμε πέρυσι, αλλά φέτος κάνουν μία εξαιρετική σεζόν. Παίζουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου τόσο στην έδρα τους, όσο και εκτός. Η Ζαλγκίρις είναι μία ομάδα που τη νικάς δύσκολα και ο Σάρας κάνει εξαιρετική δουλειά με το ρόστερ που έχει.

Έχω αντιμετωπίσει όλους τους καλούς γκαρντ της Ευρωλίγκας, αλλά μεγαλώνοντας, εκείνον που ήθελα οπωσδήποτε να αντιμετωπίσω, ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Είχα την τύχη να τον αντιμετωπίσω στο πρώτο μου παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και μάλιστα τον μάρκαρα. Ήταν ένα σπουδαίο συναίσθημα. Κάθε φορά που έβλεπα ένα ματς Ευρωλίγκας, πάντα σκεφτόμουν ότι είχε μεγάλο χαρακτήρα και πως είναι πολύ ταλαντούχος. Είμαι το είδος παίκτη που θέλει να παίζει κόντρα στους καλύτερους και γι’ αυτό ήταν πολύ ξεχωριστό που τον αντιμετώπισα στο ντεμπούτο μου.

Αυτό που δεν ήταν ξεχωριστό κόντρα στον Σπανούλη και τον Ολυμπιακό ήταν ο αποκλεισμός στη σειρά των προημιτελικών πέρυσι με την Αναντολού Εφές. Είχαμε τη νίκη στα χέρια μας και ήμασταν μόλις δέκα λεπτά μακριά και για μένα ήταν έξτρα κίνητρο να πάω σε άλλο ένα Final Four. Ήμασταν πολύ κοντά! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ πονάει ακόμη αυτή η ήττα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…