Κεντρική Basket League Απίστευτη καταγγελία: “Ο πρόεδρος μας ζήτησε να στήσουμε το παιχνίδι” (pic)

Απίστευτη καταγγελία: “Ο πρόεδρος μας ζήτησε να στήσουμε το παιχνίδι” (pic)

Ένας Αμερικανός παίκτης που αγωνίζεται στην Ελλάδα έκανε καταγγελία σε αμερικάνικο μέσο και ανέφερε πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ που αγωνίζεται, είπε στους παίκτες να χάσουν με συγκεκριμένη διαφορά, αλλιώς δεν θα πληρωθούν.

Πιο συγκεκριμένα το “Hoopshype” έκανε αφιέρωμα σε Αμερικανούς που αγωνίζονται στην Ευρώπη και είχε μία συγκεκριμένη κατηγορία που ανέφερε “πολλούς παίκτες που τους χρωστάνε λεφτά”.

Μέσα σε αυτό ένα παίκτης ανέφερε αναλυτικά:

“Παίζω στην Ελλάδα και αυτή η ιστορία είναι σχετικά πρόσφατη. Παίζω εδώ και τρεις μήνες και δεν έχω πληρωθεί ούτε ένα ευρώ. Παίζαμε ενάντια σε μία από τις παραδοσιακά πανίσχυρες ομάδες της Ελλάδας. Το μπάτζετ της ομάδας μας δεν έχει καμία σχέση με το μπάτζετ της άλλης ομάδας, όπως και το ρόστερ τους. Αγωνιζόμασταν και παίζαμε το καλύτερό μας μπάσκετ και χάναμε μόνο για 5 πόντους από αυτή την πανίσχυρη ομάδα. Κι εκεί άρχισε η σύγχυση…

Ο ιδιοκτήτης μπήκε έξαλλος στα αποδυτήρια και είπε: “Τι κάνετε όλοι σας; Πρέπει να χάνετε με 8 ή περισσότερους πόντους!“. Είμαι μαχητής από την φύση μου και προφανώς μπερδεύτηκα με όσα είπε. Δεν μπορώ να παίξω έτσι. Παίζω για να νικάω. Ο ιδιοκτήτης απάντησε: “Έτσι θα πάρεις το μισθό του μήνα. Πρέπει να χάσεις με αυτή τη διαφορά, αλλιώς δεν θα πληρωθείς“. 

Μπορώ μόνο να φανταστώ αυτή τη γελοία έκταση της δωροδοκίας πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως δεν πληρώθηκα, οπότε απείλησα πως θα φύγω, κάνοντας λόγο για παραβίαση της σύμβασης. Έμεινα εκτός προπονήσεων κι απείλησα πως θα υπογράψω σε άλλη ομάδα σε άλλη χώρα και τότε με πλήρωσαν ένα μηνιάτικο, από τα τρία που μου χρωστούσαν. Υπολείπονται δύο μήνες. Είναι αληθινή ιστορία. Και ιστορίες όπως αυτές συμβαίνουν κάθε ημέρα σε όλη την Ευρώπη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ

Το χτύπημα του κορωνοϊού στην ΑΕΚ δεν έχει σταματημό, καθώς μετά τα νέα τεστ στα οποία υπο…