Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ζουρνατσίδης: “Δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο η Καρσίγιακα”

Ζουρνατσίδης: “Δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο η Καρσίγιακα”

zournatsidis

Αμέσως μετά την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Καρσίγιακα για τη φάση των “16” του Basketball Champions League, ο Τέλης Ζουρνατσίδης έκανε την πρώτη του τοποθέτηση για την τουρκική ομάδα και τις πιθανότητες πρόκρισης του Δικεφάλου του Βορρά.

“Επιστρέφουμε στην αγαπημένη Σμύρνη. Τα τελευταία χρόνια έχουμε πάει αρκετές φορές και διατηρούμε άριστες σχέσεις με την ομάδα της Karsiyaka. Εδώ που είμαστε και οι τρεις ομάδες που θα μπορούσαν να έρθουν στον δρόμο μας είναι πάρα πολύ καλές, αλλά θεωρούμε ότι δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κερδίσουμε την πρόκριση, παρά τις όποιες δυσκολίες”, δήλωσε αρχικά.

Για τον αρκετό χρόνο προετοιμασίας: “Θα έχουμε τον χρόνο πραγματικά να προετοιμαστούμε για αυτή τη σειρά των αγώνων και αυτό μας βοηθάει πραγματικά πάρα πολύ. Ελπίζουμε ότι εκείνη την στιγμή θα είμαστε πανέτοιμοι. Υπάρχει το παράθυρο με τις εθνικές, όπου σταματάνε τα πάντα και πιστεύουμε έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε και να διαβάσουμε καλά τον αντίπαλο για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…