Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Βασίλης Γεωργίου σε Μπόγρη: “Οι νόμιμες διαδικασίες έρχονται”

Βασίλης Γεωργίου σε Μπόγρη: “Οι νόμιμες διαδικασίες έρχονται”

bogris 1

Νομικές διαδικασίες κατά του Γιώργου Μπόγρη προανήγγειλε ο πατέρας του Σωτήρη Γεωργίου. Ο Βασίλης Γεωργίου, ο οποίος είναι και παλιός δημοσιογράφος, σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρθηκε στο περιστατικό, ενώ έκανε γνωστό ότι ο γιος του θα κινηθεί νομικά.

Αναλυτικά:

Μπόγρη, σου γράφω σαν πατέρας και δημοσιογράφος με θητεία 50 χρόνων.

Με την άνανδρη επίθεσή σου έφερες νέα ήθη και έθιμα στην οικογένεια του Ελληνικού μπάσκετ και κατ’ επέκταση στον Ελληνικό αθλητισμό. Και παίκτης στο 2018 πλακώνει στις μπουνιές δημοσιογράφο γιατί έτσι του αρέσει.

Έκανες μια επίθεση σε δημόσιο χώρο με βρισιές, χτυπάς με γροθιές και τραυματίζεις τον δημοσιογράφο, το γιό μου και είσαι… μάγκας.

Έτσι νομίζεις Μπόγρη.

Μάθε λοιπόν ότι ο Σωτήρης Γεωργίου κάνει δημοσιογραφικό λειτούργημα με τα γραφόμενα του κάθε μέρα, γράφει την άποψη του απλά και δημοκρατικά, με το δικαίωμα που έχει ο κάθε Έλλην πολίτης και δημοσιογράφος.

Εσύ δεν σεβάστηκες τίποτα. Φαίνεται ότι πιστεύεις πως με μπουνιές και απειλές πέτυχες αυτό που ήθελες. Ο δημοσιογράφος Μπόγρη δεν αλλάζει τις αρχές του, το ήθος, τον χαρακτήρα, τα πιστεύω του και το δημοσιογραφικό λειτούργημα που υπηρετεί επί δεκαετίες.

Αυτός είναι ο Σωτήρης Γεωργίου που χτύπησες και τραυμάτισες και οι νόμιμες διαδικασίες έρχονται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…