Κεντρική Elite League Τζήμας:”Μας περιμένει ένα δύσκολο ντέρμπι”

Τζήμας:”Μας περιμένει ένα δύσκολο ντέρμπι”

tzimas kavala

Ο Α.Σ Καρδίτσας(4-13) φιλοξενεί αύριο(17/2) το Μαρούσι(8-9) για την 18η αγωνιστική της Α2. Το παιχνίδι αυτό είναι κρίσιμο για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα,η οποία θέλει να βελτιώσει το ρεκόρ της και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Δείτε τι δήλωσε αναφορικά με το παιχνίδι και την πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Α.Σ.Καρδίτσας ο κόουτς της ομάδας,Γιάννης Τζήμας:

“Μας περιμένει ένα δύσκολο ντέρμπι απέναντι σε μια πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα που προέρχεται από νικηφόρο σερί, πιέζει πολύ τον αντίπαλο και χρησιμοποιεί δώδεκα παίκτες. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να δείξουμε διάθεση, αγωνιστική πειθαρχία και να μείνουμε στο πλάνο μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι τραυματίες μας και αν θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Στηρίζουμε πολλά στην παρουσία του κόσμου, περιμένουμε στο γήπεδο τους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν και μας δίνουν μεγάλη ώθηση.

Περάσαμε μια εβδομάδα προπονήσεων στην ομάδα, είδα μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό από όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία με τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, είναι μια πρόκληση για εμένα. Θα πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας για να επιτύχουμε το στόχο μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Χρειάζεται υπομονή και συνεχή προσπάθεια, όμως πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε.”

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…