Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Το deal της δεκαετίας

Το deal της δεκαετίας

Ο Φάρος αλλάζει χέρια και πρόσωπα, αλλά αλλάζει και τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα! Η νέα ηγετική ομάδα αποτελείται από πρόσωπα που θα ταράξουν τα δεδομένα, όταν θα ανακοινωθούν. Για την ώρα ο Βαγγέλης Τσάπας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου.

Ο άνθρωπος που παίρνει στα χέρια του τον Φάρο είναι εξόχως σημαντικός. Πρόκειται για τεράστια προσωπική επιτυχία του κ. Τσάπα, καθώς τέτοιοι παράγοντες σαν τον νέο ιδιοκτήτη του Φάρου, ανεβάζουν επίπεδο το ελληνικό μπάσκετ. Το άκουσμα του ονόματός του θα δημιουργήσει… σεισμό, αλλά θα περιμένουμε τις επίσημες τοποθετήσεις.

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Τσάπα:
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την ολοκλήρωση και την υπογραφή της συμφωνίας της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετόχων της ΚΑΕ Φάρος σ’ ένα team ανθρώπων, που θα παρουσιαστεί επίσημα τις επόμενες μέρες. Με βεβαιότητα η είσοδος των συγκεκριμένων ανθρώπων είναι σημαντική εξέλιξη για το ελληνικό μπάσκετ.

Για τον Φάρο μας είναι άλλη μια μεγάλη και κομβική στιγμή στη σύγχρονη ιστορία μας.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τις κ. Ελένη Δασταβρίδη και την αδερφή της Εύη Δασταβρίδη, που σε μια δύσκολη καμπή για τον σύλλογο διαχειρίστηκαν τις κρίσεις με συνέπεια, λογική, και με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου… Προτεραιότητα των νέων μετόχων είναι η άμεση τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων και η αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Ομοσπονδιακό μας προπονητή, το τεχνικό team και τους αθλητές της ομάδας, επειδή κράτησαν με αξιοπρέπεια τα’ όνομα του Φάρου Γυμναστικού σε δύσκολες στιγμές.

Περιμένουμε τον κόσμο της Λάρισας στο γήπεδο, στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα καλύτερα έρχονται…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Άρης-Λάρισα 70-52: “Καθάρισε” στην τρίτη περίοδο, ανταποκρίθηκε στο “πρέπει” της νίκης

Όπως στον αγώνα με το Μεσολόγγι, έτσι και στο παιχνίδι με την Λάρισα, ο Άρης έκανε το χρέο…