Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Μαντζούκας: “Την τελευταία στιγμή έμαθα ότι θα παίξω, μόλις γύρισα από το σχολείο”

Μαντζούκας: “Την τελευταία στιγμή έμαθα ότι θα παίξω, μόλις γύρισα από το σχολείο”

mantzoukas photo

Ο Λευτέρης Μαντζούκας, ήταν το πρόσωπο της ημέρας στον αγώνα του Προμηθέα Πατρών κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς έκανε ντεμπούτο στα 14 του χρόνια με την ομάδα της Πάτρας. Ο μικρός έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν ήξερε ότι θα αγωνιστεί και το έμαθε όταν γύρισε από το σχολείο.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε: “Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, απλά μου δίνει ένα κίνητρο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς που μου έδωσε την ευκαιρία, όλα ήταν πάρα πολύ ωραία”

Για το αν το περίμενε: “Να σας πω την αλήθεια δεν το ήξερα, την τελευταία στιγμή έμαθα ότι θα παίξω. Μόλις γύρισα από το σχολείο. Στην αρχή ταράχτηκα. Νόμιζα ότι θα κάνω κάποιο λάθος στην αρχή, αλλά όλα πήγαν μια χαρά. Είναι ο τρίτος μου χρόνος στην Πάτρα, όλα εδώ είναι πάρα πολύ ωραία. Είμαι από τα Γιάννενα. Πρότυπό μου είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κάτι που πιστεύω ότι ισχύει για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ”

Για το πως αντέδρασαν οι γονείς του: “Η μαμά μου όταν το έμαθε, τρελάθηκε. Μου είπε να είμαι ο εαυτός μου, να κάνω αυτό που μπορώ και να μην αγχωθώ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…