Κεντρική Basket League Άρης “Θέλουμε εξουσιοδότηση από Λάσκαρη για την διαχείριση υποθέσεων…”

“Θέλουμε εξουσιοδότηση από Λάσκαρη για την διαχείριση υποθέσεων…”

zeibekis

Οπως είχαμε αναφέρει μετά το ματς με το Λαύριο, στον Άρη επιθυμούν μια εξουσιοδότηση από πλευράς Λάσκαρη για να μπορούν να “τρέξουν” ζητήματα των “κιτρίνων”. Αυτό ανέφερε και το μέλος της πενταμελούς επιτροπής που έχει δημιουργηθεί από τον Α.Σ., Νίκος Ζεϊμπέκης ενώ ακόμη μίλησε και για το ενδεχόμενο παραχώρησης των μετοχών σε 10 άτομα. Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Fair Play”:

Για την στήριξη στους παίκτες του Άρη: “Θέλουμε να δείξουμε την παρουσία μας και να καταλάβουν στο αγωνιστικό κομμάτι ότι έχουν δίπλα τους κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρονται. Δεν μπήκα στα αποδυτήρια, δεν έχουμε καμία δουλειά εκεί. Αγωνιστικά πήγαν όλα καλά και πιστεύω ότι πήγαμε αρκετά καλά και με τα κουπόνια. Ο Άρης έχει πάντα κόσμο στο γήπεδο. Αν το παιχνίδι ήταν Σάββατο, το γήπεδο θα ήταν γεμάτο”.

Για τα όσα συνέβησαν στο ματς με το Λαύριο: “Τρέχαμε στο τέλος του αγώνα να μιλήσουμε με τους διαιτητές και τους ανθρώπους του Λαυρίου, οι οποίοι ήταν εξαγριωμένοι. Ελπίζουμε ότι θα είναι πρόστιμο και όχι κάτι χειρότερο. Οι οργανωμένοι σύνδεσμοι άκουσαν πλήρως τις παραινέσεις μας και υπήρχαν, δυστυχώς, κάποια μεμονωμένα συμβάντα. Δεν θέλω να σκέφτομαι για τιμωρία έδρας, καθώς το επόμενο ματς είναι με τον ΠΑΟΚ και θα μας φέρει πολλά έσοδα. Η νοοτροπία μας πρέπει να αλλάξει, να καταλάβουμε ότι πάμε στο γήπεδο για να κάνουμε καλό στην ομάδα μας, όχι κακό”.

Για τον Λάσκαρη: “Περιμένουμε δύο απαντήσεις από δύο επιστολές που του έχουμε στείλει. Θέλουμε να ξεκαθαρίσει τελικά τι θα αναλάβει. Παράλληλα, θέλουμε εξουσιοδότηση για εν λευκώ διαχείριση των υποθέσεων της ομάδας. Η Γ.Σ. του Α.Σ. Άρης θα γίνει τελικά στις 28 Φεβρουαρίου, προκειμένου να είμαστε πιο έτοιμοι από θέμα αποφάσεων, αλλά και για να γίνει η εκδίκαση της χθεσινής υπόθεσης”.

Για την προοπτική παραχώρησης των μετοχών σε 10 άτομα: “Υπάρχει και αυτή η παράμετρος και συζητιέται και αυτό το κομμάτι. Πρέπει να βγουν άλλοι 15-20 άνθρωποι, οι οποίοι να πουν για παράδειγμα ότι μπορούν να βάλουν από 10.000 ευρώ. Πρέπει, όμως, να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον κ. Λάσκαρη. Κανείς δεν θα θέλει να δώσει δεκανίκι στον κ. Λάσκαρη”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…