Κεντρική Basket League Άρης Συζητήσεις με Λάσκαρη και… κατάληψη στο Παλέ

Συζητήσεις με Λάσκαρη και… κατάληψη στο Παλέ

aris nikos laskaris

Στην Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Άρης με θέμα συζήτησης την ΚΑΕ, εγκρίθηκε η πενταμελής επιτροπή που αποτελείται από τους Γιάννη Ψηφίδη, Λευτέρη Αρβανίτη, Παναγιώτη Καπάζογλου, Νίκο Ζεϊμπέκη και τον Χρήστο Γρόλλιο.

Η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα ή την Πέμπτη με σκοπό να γίνουν συζητήσεις με την πλευρά του Λάσκαρη που για την ώρα δεν δίνει εγγυήσεις για την αποπληρωμή χρεών προς το Δημόσιο (ειπώθηκε πως τα χρέη της ΚΑΕ ξεπερνούν τα 4 εκ. ευρώ, ότι η πλευρά Καπάζογλου-Ζουλιάμη θέλει το 67% των μετοχών και πως ο Λάσκαρης έκανε λόγο πως οι συμφωνίες με τούρκικες εταιρίες θα… ενεργοποιηθούν το καλοκαίρι).

Με το στρατόπεδο του μεγαλομετόχου θα είναι σε επαφή η πενταμελής επιτροπή και ο Παναγιώτης Καπάζογλου ο οποίος αποχώρησε λίγο μετά τις 21.00 από την Γενική Συνέλευση. Μάλιστα πάρθηκε απόφαση για να γίνει κατάληψη από οπαδούς στο Παλέ!

Λίγο αργότερα το ebasket.gr βρέθηκε στο γήπεδο του Άρη και μέχρι τις 23.00 δεν είχε ξεκινήσει η κατάληψη των γραφείων για την οποία είχαν κάνει λόγο άνθρωποι που βρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση του Α.Σ.. Να σημειωθεί ότι στο Παλέ έφτασαν κάποιοι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης εκτιμώντας πως η κατάληψη θα αρχίσει από την Δευτέρα, ωστόσο ακούστηκε πως η κατάληψη λογικά θα ξεκινήσει από την Τρίτη.

Γενικότερα στην Γενική Συνέλευση έγινε αρκετή συζήτηση για το τι έφταιξε και έφτασε σε αυτό το σημείο ο Άρης, για το γιατί δεν υπήρξε έλεγχος στον Νίκο Λάσκαρη, έπεσε στο τραπέζι να γίνει  πρόταση μομφής κατά του μεγαλομετόχου ενώ απασχόλησε έντονα το αν οι μετοχές είναι δεσμευμένες.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Κράτησαν το πλεονέκτημα έδρας οι Τίμπεργουλβς

Carrier – high του Μακντάνιελς στη νίκη των Τίμπεργουλβς Πολλοί θα περίμεναν οι Τίμπ…