Κεντρική Ασίστ Shadow Στη Θεσσαλονίκη το “Basket Αγάπης”

Στη Θεσσαλονίκη το “Basket Αγάπης”

basket agapis

Επόμενη στάση του “Basket Αγάπης” που διοργανώνεται και φέτος από τον ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τη Stoiximan.gr είναι η Θεσσαλονίκη και το γήπεδο του ΠΑΟΚ,το κλειστό της Πυλαίας .

Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού του αυριανού παιχνιδιού (04/02, 18.30) του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας,θα γίνουν οι καθιερωμένοι διαγωνισμοί βολών και τριπόντων στο ημίχρονο , με τη χορηγό εταιρία του ελληνικού πρωταθλήματος να προσφέρει χρήματα για κάθε εύστοχο σουτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το «Basket Αγάπης» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, τον πέμπτο κατά σειρά σταθμό της εκστρατείας αλληλεγγύης της Stoiximan.gr Basket League, όπου θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό SUPERFOODS την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 (18:30, ΕΡΤ1 Live). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα διατεθούν στην «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ», ενώ ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan.gr προσφέρει στην Κοινωνική Δομή από το Τρίλοφο Θεσσαλονίκης τρόφιμα αξίας 1.500 ευρώ.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο αθλητής Φίλιππος Βακουφτσής της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ και δύο αθλητές της Stoiximan.gr Basket League θα πάρουν σε διαγωνισμό βολών και τριπόντων! Για κάθε εύστοχο σουτ, ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan θα προσφέρει χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στο «ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Η ΜΕΛΙΣΣΑ”. Γίνε κι εσύ μέρος της εκστρατείας «Βasket Αγάπης προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας! Τα τρόφιμα θα συλλέγονται σε ειδικό χώρο στην είσοδο του PAOK SPORTS ARENA από τις 5.30 μ.μ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…