Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Σπανούλης, Πρίντεζης και Στρέλνιεκς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση” (vid)

“Σπανούλης, Πρίντεζης και Στρέλνιεκς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση” (vid)

txus vidorreta

Μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Βαλένθιας, Τσους Βιντορέτα, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την εικοστή τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο τεχνικός των “νυχτερίδων” σημείωσε ακόμη ότι αυτήν τη στιγμή οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Στρέλνιεκς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αναλυτικά:

“Γνωρίζουμε καλά ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία έχει κάνει κάποια μεγάλα ματς τελευταία. Κέρδισε με εμφατικό τρόπο τη Μακάμπι και τη Φενέρ αλλά εμείς ελπίζουμε ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στη ρακέτα. Να μην αφήσουμε εύκολα καλάθια και παράλληλα να ελέγξουμε τα ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε από τα δύο εντός έδρας παιχνίδια του. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο physical game. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού.

Οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Στρέλνιεκς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αν και όλη η ομάδα διαθέτει εξαιρετική ποιότητα. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά απέναντί τους ωστόσο δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…