Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σκουρτόπουλος:”Νομίζω ότι στα παιχνίδια της επόμενης φάσης θα μας βοηθήσει και ο Γιάννης και άλλα παιδιά”

Σκουρτόπουλος:”Νομίζω ότι στα παιχνίδια της επόμενης φάσης θα μας βοηθήσει και ο Γιάννης και άλλα παιδιά”

skourtopoulos

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε για το παιχνίδι με την Μεγάλη Βρετανία, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Πρώτα απ’ όλα, κρατάμε τα αποτελέσματα. Ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα. Για την άμυνα του πρώτου ημιχρόνου, δεν έχω εξήγηση. Υπάρχει ένα άγχος που μας τρώει πάντα στα πρώτα λεπτά. Είπαμε στα παιδιά να παίξουμε απλά, ώστε να πάρουν το δρόμο τους τα πράγματα. Δεν αλλάξαμε τακτική, είχαμε απλά μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Κάποια παιδιά δεν παίρνουν πρωτοβουλία, αλλά εμείς τους ζητάμε να παίξουμε ελεύθερα, να το ευχαριστιούνται και να μην σκέφτονται τα πράγματα δύο και τρεις φορές. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία με τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος και τους δίνω συγχαρητήρια. Από αύριο, ο καθένας πάει στο μετερίζι του. Όταν θα μαζευτούμε ξανά και, ελπίζοντας ότι θα ‘χουμε κι άλλα παιδιά, θέλουμε να είμαστε καλύτερη. Όταν ξεκινήσαμε, υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση. Τώρα όμως έχει γίνει ένα πρώτο βήμα και θέλουμε να κάνουμε το 6Χ6 για να συνεχίσουμε αήττητοι στην επόμενη φάση”

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Θα πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά του ΝΒΑ, αλλά και με τους Μπακς στην περίπτωση του Γιάννη. Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά από όλους, αλλά και από την ομάδα του Γιάννη. Νομίζω ότι στα παιχνίδια της επόμενης φάσης θα μας βοηθήσει και ο Γιάννης και άλλα παιδιά”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…