Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Σκουρτόπουλος για ΓΛ Φάρο: “Μία περίοδος αγωνίας και αμφιβολιών φτάνει στο τέλος της”

Σκουρτόπουλος για ΓΛ Φάρο: “Μία περίοδος αγωνίας και αμφιβολιών φτάνει στο τέλος της”

thanasis skourtopoulos

Ο ΓΛ Φάρος αναμένεται να απαλλαγεί από τα οικονομικά προβλήματα του, μετά την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας στον Βαγγέλη Τσάπα. Έπειτα από αρκετούς μήνες υπομονής, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες του δικαιώνονται για τη στάση τους όσο καιρό ήταν απλήρωτοι και πλέον είναι έτοιμοι να πετύχουν τον στόχο τους, ο οποίος είναι η παραμονή στη Basket League.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την αλλαγή σελίδας στον ΓΛ Φάρο, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τις τελευταίες εξελίξεις.

“Μία περίοδος αγωνίας και αμφιβολιών την οποία όλα τα μέλη του Γυμναστικού/Φάρου βιώσαμε με υπομονή που αρκετές φορές δοκιμάστηκε, φτάνει στο τέλος της. Περίοδος την οποία άπαντες αντιμετωπίσαμε με αξιοπρέπεια και χωρίς κραυγές, όντες πεπεισμένοι ότι δεν υπήρχαν κακές προθέσεις, αλλά κακές συγκυρίες.

Οι ευχάριστες εξελίξεις που ανακοινώνονται τις τελευταίες ημέρες, μας δείχνουν ότι άξιζε τον κόπο να στηρίξουμε μέσα στην κρίση την προσπάθεια που αρχίσαμε όλοι μαζί πριν από λίγους μήνες και να μην “κλωτσήσουμε” την καλή αγωνιστική μας παρουσία. Καταφέραμε να αφήσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας έξω από το γήπεδο και να έχουμε βάλει τις αγωνιστικές βάσεις για την επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί εξ αρχής.

Συνεχίζουμε για να φτάσουμε στο τέλος του δρόμου με επιτυχία, να δώσουμε ώθηση για ακόμα ψηλότερα στο μπάσκετ της Λάρισας που το έχει ανάγκη και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε σταθερά δίπλα μας και τον κόσμο, του οποίου η ψυχολογική βοήθεια ήταν σημαντική στο προηγούμενο διάστημα”, δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…