Κεντρική Διεθνή “Πρέπει όλοι να συμβάλουν στη νίκη”

“Πρέπει όλοι να συμβάλουν στη νίκη”

bartzokas 1

Ομαδική προσπάθεια χρειάζεται να κάνει η Χίμκι κόντρα στη Μάλαγα για να πάρει τη νίκη στο πλαίσιο της εικοστής πρώτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας τεχνικός ακόμη πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στάθηκε στις απουσίες των Ρόμπινσον και Νέντοβιτς.

Αναλυτικά:

“Η Μάλαγα είναι  μια ομάδα που παίζει με το ίδιο στυλ εδώ και χρόνια. Πρόκειται για επιθετική ομάδα που ασκεί πίεση πάνω στην μπάλα. Την ίδια ώρα είναι από τις καλύτερες ομάδες στο επιθετικό ριμπάουντ.

Χρειαζόμαστε ομαδική προσπάθεια και αυτό διότι μας λείπει ο πρώτος ριμπάουντερ, ο Ρόμπινσον. Αυτό σημαίνει ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουν. Σε γενικές γραμμές περιμένουμε μεγάλη ενέργεια στο ματς. Σίγουρα θα τους λείψει ο Νέντοβιτς, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ τους και ο πρώτος στις ασίστ. Επίσης είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά. Από την άλλη, σε αυτό το επίπεδο, όλοι είναι έτοιμοι για να καλύψουν το κενό του.

Οι παίκτες της Μάλαγα έχουν υψηλό κίνητρο για να δείξουν την ποιότητά τους. Αν ρίξουμε μια ματιά στην περιφέρεια θα δούμε ότι δεν υπάρχει κακός παίκτης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…