Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Πρέπει ναείμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας”

“Πρέπει ναείμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας”

usman krubally paok

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι μέσω του Blog του στην ιστιοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Champions League, αλλά και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Πιο αναλυτικά όσα έγραψε στο Blog του:  “Όταν προέρχεσαι από συνεχόμενες ήττες, το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να χάνεις. Είχαμε μερικά κακά παιχνίδια μέχρι τον αγώνα με τη Νεπτούνας και είναι πολύ καλό που ανταποκριθήκαμε την στιγμή που έπρεπε. Μας μένει ένα παιχνίδι στο Basketball Champions League και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον ορίζουμε την τύχη μας.

Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση καθώς είχαμε κάνει πολλές ήττες στον πρώτο γύρο, αλλά πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και φτάσαμε σε ένα καλό σημείο. Θέλουμε να περάσουμε, αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε στη Λετονία.

Έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Παναθηναϊκό, τους πρωταθλητές. Πρέπει ναείμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, να εκτελέσουμε σωστά ό,τι μας έχει πει ο προπονητής και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ. Αν γίνουν όλα αυτό δεν είναι εύκολο για κανέναν να μας κερδίσει. Έχουμε νικήσει φέτος τον Ολυμπιακό, πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε στο γήπεδο μας. Πιστεύω στις δυνατότητές μας…

Έχουμε μια ιδιαίτερη κατάσταση μπροστά μας, καθώς έχουμε δύο πραγματικά σπουδαία παιχνίδια μπροστά μας σε διάστημα 48 ωρών. Είμαστε επαγγελματίες μας, όμως και έχουμε ένα πολύ καλό ιατρικό επιτελείο να μας υποστηρίζει, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…