Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ:”Ευχαριστώ τον κύριο Γιαννακόπουλο”

Πασκουάλ:”Ευχαριστώ τον κύριο Γιαννακόπουλο”

pasqual

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο(8/2) την Μπασκόνια για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής του “τριφυλλιού”,Τσάβι Πασκουάλ,μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στους Βάσκους,την απόκτηση του Άντριαν Πέιν,αλλά και για την βοήθεια που πρέπει να δώσει ο κόσμος στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός προπονητής:

“Παίζουν πολύ καλά τώρα. Έχουν πολύ καλούς δημιουργούς, τρέχουν στον αιφνιδιασμό και παίζουν καλή άμυνα. Κάνουν καλή σεζόν και παίζουν πολύ καλά με τον κόουτς Πέδρο Μαρτίνεθ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον κόσμο μας θα είμαστε δυνατοί και θέλουμε τη βοήθειά τους. Έχουν στο ποστ τον Σενγκέλια και καλούς σουτέρ και σκόρερ. Είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω θα είμαστε έτοιμοι για καλό παιχνίδι και νίκη.”

Για το αν χρειάζεται ενέργεια η ομάδα: “Είναι φανερό ότι είναι αδύνατο να έχουμε ενέργεια σε όλα τα παιχνίδια. Σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας συμβαίνει αυτό. Όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα και είναι λογικό. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια σε επτά ημέρες και μετά από αυτό ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Δεν είναι δικαιολογίες, αλλά όλες οι ομάδες έχουν το πρόβλημα αυτό, αλλά ίσως είναι μία αιτία. Από την άλλη όταν χάνεις ενέργεια χάνεις και τη συγκέντρωσή σου και αυτά πάνε μαζί. Είχαμε χρόνο για περισσότερες προπονήσεις κι αυτό είναι καλό.”

Για τον Πέιν: “Θα τα δούμε όλα στο γήπεδο. Δεν θα μιλήσουμε γι’ αυτό πριν το παιχνίδι με την Μπασκόνια. Θα έχουμε χρόνο να το κάνουμε και να συζητήσουμε. Χρειαζόμασταν βοήθεια και στη θέση ‘’5’’ και θα μιλήσουμε γι’ αυτό αργότερα. Κάνει μεγάλη προσπάθεια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η οικογένειά του και θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί πήραμε έναν ακόμα παίκτη.”

Για το αν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης: “Δεν μιλάω ποτέ γι’ αυτά τα θέματα. Είναι πιο σημαντικό το αυριανό παιχνίδι με την Μπασκόνια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…