Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: “Μπαμ” με Πέινς! Έρχεται στην Ελλάδα ο NBAερ (vids)

Παναθηναϊκός: “Μπαμ” με Πέινς! Έρχεται στην Ελλάδα ο NBAερ (vids)

payne

Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε εδώ και καιρό στην αγορά έναν σέντερ, προκειμένου να καλύψει το κενό που είχε παρατηρηθεί στη ρακέτα. Οι “πράσινοι” εξέταζαν διάφορες περιπτώσεις παικτών και τελικά ήρθαν σε συμφωνία μ’ έναν ψηλό από το πάνω ράφι που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ευρώπη. Το όνομα αυτού; Άντριαν Πέιν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την απόκτηση του 27χρονου Αμερικανού σέντερ, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και να ενισχύσει τη φροντ λάιν της, ανεβάζοντας επίπεδο το “τριφύλλι”, λίγο πριν οι “πράσινοι” μπουν στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Ο Άντριαν Πειν έχει ύψος 2.08μ. κι είναι απόφοιτος του Μίσιγκαν Στέιτ. Επελέγη στο Νο15 του ντραφτ του 2014 από τους Χοκς, ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται μεταξύ του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο και της G League.

Ο 27χρονος άσος είναι ένας “σκληρός” ψηλός, ο οποίος διαθέτει και περιφερειακό σουτ. Έχει αγωνιστεί σε 107 αγώνες στο NBA με τη φανέλα των Χοκς, Τίμπεργουλβς και Μάτζικ, μετρώντας 4 πόντους και 2,9 ριμπάουντ σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=dHvs_z_gaoM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…