Κεντρική Basket League Άρης Oρατός ο κίνδυνος να επανέλθει το θέμα κατάπτωσης της εγγυητικής

Oρατός ο κίνδυνος να επανέλθει το θέμα κατάπτωσης της εγγυητικής

christoforidis

Την προηγούμενη Πέμπτη (8/2) ο Άρης, που εκπροσωπήθηκε από τον νομικό, Σπύρο Χριστοφορίδη, πήρε αναβολή αορίστως για τις αιτήσεις κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής λόγω των οφειλών προς τους Κούνουπα, Σκορδίλη, Σίμτσακ και Γιάνκοβιτς. Με εξαίρεση ένα ποσό που δόθηκε από πλευράς Θανάση Πλιάκη για το θέμα του Σκορδίλη (για τον οποίο αναβίωσε και το παλιό ban που υπήρχε από την εποχή Δαμιανίδη), όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν προκύψει διακανονισμοί (έχοντας “πέσει” οι σχετικές υπογραφές) με αποτέλεσμα ο νομικός, Νίκος Πετράτος να “ενοχλήσει” (λόγω της καθυστέρησης που υπάρχει στο να “κλείσουν” τα ζητήματα) τον Χριστοφορίδη και ο τελευταίος με την σειρά του ενημέρωσε στελέχη του Άρη προκειμένου εκείνοι να βρουν λύση.

Η ουσία είναι πως είναι ορατός ο κίνδυνος, όσο δεν προκύπτουν διακανονισμοί και χάνεται χρόνος, να επανέλθει το θέμα της αίτησης κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής. Αν δεν γίνει αυτό άμεσα, δηλαδή αυτή την Πέμπτη (μοιάζει “τραβηγμένο” σενάριο να γίνει κάτι τόσο γρήγορα), δεν αποκλείεται ο Άρης να “τρέχει” για το συγκεκριμένο ζήτημα (τις αιτήσεις κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής) στις 22 Φλεβάρη, καθώς η πλευρά αυτών που έχουν λαμβάνειν από τους “κίτρινους”, είχαν αφήσει να εννοηθεί το προηγούμενο διάστημα πως εφόσον δεν δοθεί λύση στο θέμα των οφειλών, ενδεχομένως στις 22/2 να “ενεργοποιηθεί” ξανά το ζήτημα της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αναγκαίο να βρεθεί γρήγορα η χρυσή τομή καθώς ήδη με την πάρα πολύ “θολή” εικόνα που έχει δημιουργηθεί σε διοικητικό επίπεδο, τα περιθώρια στενεύουν σε επικίνδυνο βαθμό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…