Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Σπανούλης”

“Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Σπανούλης”

Βιντορέτα

Η Βαλένθια προσπάθησε όμως δεν τα κατάφερε στην έδρα του Ολυμπιακού και ο Τσους Βιντορέτα μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην τρομερή εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη, ενώ σχολίασε και κάποιες αποφάσεις των διαιτητών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Ισπανών:

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι κάπως κρύοι, χωρίς ρυθμό αμυντικά κι επιθετικά. Δεχθήκαμε συνεχόμενους πόντους κοντά στο καλάθι, δεν ήμασταν σκληροί, δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με +11, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά κάναμε καλή δουλειά. Επιστρέψαμε στη δεύτερη περίοδο και, παρά τα δύο λάθη, το ημίχρονο έληξε με διαφορά ενός πόντους. Ξεκινήσαμε καλύτερα στην τρίτη περίοδο, αλλά όχι όσα καλά θέλαμε για να μείνουμε κοντά. Αντιδράσαμε ξανά καλά όμως ελέγχοντας τον ρυθμό και βρίσκοντας εύκολα καλάθια.

Υπήρχαν δυο σφυρίγματα προς το τέλος, ένα με τις τρεις βολές στον Σπανούλη κι ένα με ένα φάουλ στον Σέρχι Γκαρθία, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτά. Στο τέλος, ο Σπανούλης καθόρισε το παιχνίδι με την εμφάνισή του. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Σπανούλης. Κάναμε πάντως καλύτερη δουλειά από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά όχι όσο καλή χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…