Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Όλα εξαρτώνται από μας. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου”

“Όλα εξαρτώνται από μας. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου”

nikos gkikas gikas

H απόδοση της Εθνικής Ανδρών θα κρίνει το παιχνίδι της Παρασκευής με την Εσθονία (18:30), όπως δήλωσε ο Νίκος Γκίκας ενόψει της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε ακόμη ότι οι διεθνείς θέλουν τη βοήθεια του κόσμου τους, για να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο επίσημο σάιτ της ΕΟΚ:

Για τη χημεία της ομάδας: “Η ομάδα έχει ήδη αρκετά καλή χημεία. Με λίγες προσθήκες είμαστε ίδια ομάδα σε σχέση με το πρώτο παράθυρο του Νοεμβρίου, οπότε θα διατηρήσουμε αρκετά στοιχεία από τότε και θα προσθέσουμε κάποια καινούρια”.

Για το ματς με την Εσθονία: “Είναι μια ομάδα που σουτάρει αρκετά, αυτό είναι το όπλο της. Θα μας αναλύσουν το παιχνίδι οι προπονητές και θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για το παιχνίδι της Παρασκευής. Θεωρώ πως όλα εξαρτώνται από μας. Σίγουρα είμαστε καλύτερη ομάδα και θεωρώ πως αν είμαστε σοβαροί και ακολουθήσουμε το πλάνο μας δεν θα έχουμε πρόβλημα. Με αυτές τις ομάδες η επικινδυνότητα είναι μεγάλη, δεν επιτρέπεται να μπεις χωρίς συγκέντρωση. Όμως όλα τα παιδιά είναι επαγγελματίες, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα μπούμε όλοι συγκεντρωμένοι”.

Για τη βοήθεια του κόσμου: “Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο και ο κόσμος να μας βοηθήσει όπως το Νοέμβριο απέναντι στο Ισραήλ. Θα είναι μια γιορτή για το κοινό της Κρήτης, που θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά την Εθνική. Μακάρι να είναι κατάμεστο το γήπεδο και να χαρούμε μαζί δύο νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…