Κεντρική Elite League Ο αήττητος Συμεωνίδης

Ο αήττητος Συμεωνίδης

simeonidis doukas

Ο Εθνικός χρειάστηκε να αλλάξει δύο φορές προπονητή τη φετινή σεζόν, προκειμένου να βρει τα πατήματα του στο πρωτάθλημα της Α2. Ξεκίνησε στον πάγκο του με τον Βαγγέλη Βλάχο, τον οποίο διαδέχθηκε ο Μιχάλης Κουταλιανός, που δεν κατάφερε, όμως, να βάλει τους Πειραιώτες στον δρόμο των επιτυχιών. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, η διοίκηση του Εθνικού πήρε την απόφαση να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Σάββα Συμεωνίδη κι από τότε η ομάδα του Πειραιά βαδίζει από νίκη σε νίκη.

Ο Εθνικός παραμένει αήττητος με τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο του, έχοντας κάνει το 5/5. Οι νίκες, μάλιστα, μόνο με βατούς αντιπάλους δεν έγιναν, καθώς οι Πειραιώτες κατάφεραν να “σπάσουν” την έδρα των Απόλλωνα Πάτρας, Καστοριά και Ψυχικού, ενώ υπερασπίστηκαν το “Σαλπέας” κόντρα στον Παπάγου και τον σκληροτράχηλο Αμύντα.

Οι πέντε σερί νίκες ανέβασαν την ομάδα από τη ζώνη των πλέι άουτ και τη μάχη για την παραμονή στην όγδοη θέση με ρεκόρ 9-9. Το αήττητο του “μάγου” Σάββα Συμεωνίδη είναι εξαιρετικά πιθανό να “σπάσει” την επόμενη αγωνιστική, μιας κι ο φορμαρισμένος Εθνικός δοκιμάζεται στην έδρα του αήττητου Περιστερίου, το οποίο δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …