Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Μυκονιάτης: “Αυτά πρέπει να προσέξουμε στην Αμαλιάδα”

Μυκονιάτης: “Αυτά πρέπει να προσέξουμε στην Αμαλιάδα”

Mikoniatis Rethimno

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι με προορισμό την Αμαλιάδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, μίλησε για την επικίνδυνη «έξοδο» των Κρητικών, επισημαίνοντας τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του για να φύγουν με τους δύο βαθμούς της νίκης.

“Σαφώς είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Εμείς καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του. Δύο είναι τα βασικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξουμε. Το πρώτο είναι ο ρυθμός, γιατί γνωρίζουμε πως στον Κόροιβο αρέσει πολύ να τρέχει, και το δεύτερο είναι τα ριμπάουντ, καθώς όταν πάμε καλά σε αυτόν τον τομέα το ματς έχει θετική εξέλιξη για την ομάδα μου. Αναμένουμε να μπουν πολύ δυνατά στο ματς οι αντίπαλοι μας διότι έχουν ισχυρό κίνητρο για τη νίκη. Θεωρώ πως θα είναι αμφίρροπο και η ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση θα έχει και το προβάδισμα”.

Σχετικά με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μετά το ματς στην Αμαλιάδα ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: “Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και δεν μπαίνουμε σε αυτήν τη λογική. Κοιτάμε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του κάθε ματς, να φτάνουμε στον στόχο μας και από κει και πέρα μετά γίνεται το ταμείο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…