Κεντρική Γυναίκες Μίσσας:”Ζητούμενο η σοβαρότητα”

Μίσσας:”Ζητούμενο η σοβαρότητα”

missas

Η Α1 γυναικών επιστρέφει, μετά τα προκριματικά της εθνικής για το Ευρωμπάσκετ 2019,με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΔΑΚ Γλυφάδας τον Ολυμπιακό Βόλου (17/02, 14.30) για τη 15η αγωνιστική.

Οι “ερυθρόλευκες” του Πειραιά θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις αντίστοιχες του Βόλου να είναι αυτές που θέλουν να αναγκάσουν την ομάδα του Κώστα Μίσσα στην πρώτη τους ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα.Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και για τις δύο ομάδες με τις διεθνείς(Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου και Όλγα Χατζηνικολάου) της ομάδος του Πειραιά να έχουν επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην σελίδα του Ολυμπιακού ο προπονητής της γυναικείας ομάδας,Κώστας Μίσσας,για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του:”Επανερχόμαστε στην αγωνιστική δραστηριότητα μετά την παύση που είχαμε εξαιτίας των αγώνων που είχε η Εθνική Ελλάδας. Οι αθλήτριές μου είναι σε ρυθμό, αφού συμμετείχαν στα παιχνίδια με το Ισραήλ και την Πορτογαλία. Αναφορικά τώρα με το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, το ζητούμενο είναι η σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε κάθε ματς να είναι ίδια ανεξάρτητα με οποιαδήποτε ομάδα έχουμε απέναντί μας.”

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…